Băsescu: Senatul a intrat într-o linie a propagandei mincinoase. Din păcate!

| 17 feb, 20:02

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, a atacat miercuri, într-o conferinţă de presă, poziţia senatorilor cu privire la evacuarea televiziunilor din trustul Intact, transmite Agerpres.

"Jalnică grupare de politiceni am putut să văd astăzi în Senat. (...) Nicio instituţie a statului român nu a îndrăznit să ceară ridicarea licenţei posturilor trustului Intact. Singura chestiune despre care discutăm este cea privind o executare a unei hotărâri judecătoreşti", a arătat fostul preşedinte Traian Băsescu. 

În opinia sa, Senatul a intrat, "din păcate, într-o linie a propagandei mincinoase". 

"ANAF a făcut numai o notificare conformă cu legea, numai printr-un ordin judecătoresc ar putea fi evacuată clădirea în care se află posturile trustului Intact", a spus Băsescu. 

El consideră că poziţia mai multor parlamentari în legătură cu acest subiect nu arată decât "că suntem departe de a avea motive să cerem ridicarea MCV". 

Imobilele în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, care pune în executare sentinţa penală din 2013, rămasă definitivă. 

"Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate şi trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentinţe judecătoreşti, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menţionate", a anunţat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. 

Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinţei penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a Penală. 

Termenul pe care îl au la dispoziţie persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării, aşa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare, menţionează ANAF.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 19:07
tyrex
Hai siktir nenorocitule, cancerul Romaniei timp de 10 ani nu ai crapat inca imbecilule? Vrei sa-i linsezi pe toti cei care nu ti-au lins picioarele javra imputita ce esti , vrei sa te razbuni orbeste pe toti care nu te-au inghitit vierme. Razbunarea ca de obicei este arma prostului iar la tine prostia, aroganta , minciuna, tradarea ating cote infinite. Dispari gunoi uman odata si nu mai arunca cu otrava in romani si in Romania. Nici pamantul sa nu-ti primeasca cenusa sau oasele jeg penal ce esti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ