Băsescu – singurul politician din România cu superimunitate

| 11 dec, 2013

În România a început un nou scandal fabricat. După ce Camera Deputaților a adus anumite modificări Codului Penal, a urmat o întreagă campanie de dezinformare cu privire la efectele acestor decizii.

În realitate, nu se întâmplă nimic. După cum vedem procurorii anchetează pe oricine, nu doar funcționarii publici. Furtul e furt, indiferent cine îl face. Mă rog, ce mi-a atras atenția a fost reapariția acuzațiilor că parlamentarii vor avea ”superimunitate”.

Dragii mei, singurul om politic din țara asta care are super-imunitate este Traian Băsescu. Cu concursul direct al lui Daniel Morar, acesta nu a putut fi anchetat în niciunul din dosarele pe care le are, pentru că este președinte. Deși nu scrie nici în vreo lege, nici în Constituție, fostul șef al DNA a anunțat public că Traian Băsescu nu poate fi anchetat din cauza imunității sale prezidențiale. Ați înțeles? Singurul politician imun la acțiunile procurorilor este președintele.

Prin urmare, este rușinos că tocmai Băsescu iese să comenteze pe tema imunității parlamentarilor, când ar trebui să răspundă pentru atâtea lucruri, dar are beneficiul de a nu trebui să o facă. Din fericire, doar până la anul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2013
tornado
esti penibil si prost pina la urma !!
Mai timpitule PROSTULE POPA !!AI VOSTRI AU FACUT COSTITUTIA PENTRU NASTASE !! SUNTETI UN ZIAR A LUI VARANU COSETELE LUI VARANU IN CARE INCAPE SI ZIARU VOSTU DE TOALETA !!
MULTUMESC !!SI AVETI GRIJA DE VOI ROMANI MAFIA NU DOARME SI PROSTI!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ