Băsescu, vorbind singur în fața oglinzii strâmbe...

| 14 ian, 2014

S-a făcut 18:30, tot n-a nins, a ieșit iar cucu’ din ceas. Un nou discurs, ecrane îngălbenite, acum și cu micile mele nedumeriri și comentarii răutăcioase.

- Victoria Nuland a venit în România în calitate de emisar al guvernului american. Care e îngrijorat că suntem cu un picior în groapă în privința ireversibilității statului de drept. (Doamna cu pricina era-n turneu european programat din timp. Mai au și alți europeni probleme similare? Au renunțat americanii la Big Brother între timp?)

- Poveștile cu “justiția lui Băsescu” și “slugile băsiste” sunt mistificări. Nimeni n-a găsit vreun procuror sau judecător care să spună că a făcut el vreo presiune.(Nici pe vremea lui Năstase nu se spărsese nimeni în anchetă. Au făcut-o după ce n-a mai fost la putere)

- Nu condamnarea politicianului contează, ci investitorii de zeci și sute de milioane de euro trebuie ajutați să-și păstreze încrederea în justiție. (Au avut-o vreodată? Cetățenii obișnuiți și micii investitori nu contează?)

- Nu ne mai crede nimeni că suntem în stare să luptăm cu terorismul. (Ce mari succese în domeniu – cu notabilele excepții Omar Hayssam, teroristul în șlapi și studenții din Sibiu care luau conserve de fasole pe caiet – am înregistrat?)

- O să ne pedepsească UE că ne batem joc de statul de drept: ne taie la bani și ne suspendă dreptul de vot. (O să ne ia boii de la bicicletă. Au nevoie de slugi, de cotizația noastră anuală și de piață de desfacere pentru mizerii ca de aer)

- Sigur nu va accepta Curtea Constituțională comasarea referendumului constituțional cu alegerile europarlamentare. (Așa-i când știi câte ceva despre oricine)

- N-are nimic de negociat. (Fix d-asta a ieșit la tv, să-și anunțe disponibilitatea).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ