Update. Băsescu şi-a exprimat speranţa ca micile neînţelegeri să nu afecteze substanţa relaţiei România-SUA

| 10 ian, 2014

Preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat speranţa, vineri seara, la întâlnirea cu subsecretarul de stat american Victoria Nuland, ca micile neînţelegeri să nu afecteze substanţa relaţiei dintre România şi SUA.

'Sper ca micile neînţelegeri să nu afecteze substanţa relaţiei noastre', a afirmat preşedintele Băsescu.

În debutul întrevederii şeful statului şi-a exprimat disponibilitatea de a discuta cu oficialul american referitor la problemele pe care le are de abordat în cadrul vizitei la Bucureşti. 'Şi importanţa alianţei noastre, este o relaţie foarte importantă între Statele Unite şi România', a completat Victoria Nuland.

Ea a subliniat că se află în România pentru a marca zece ani de când ţara noastră este membru NATO şi să discute despre evoluţiile viitoare.

Preşedintele Traian Băsescu a primit-o vineri seara la Palatul Cotroceni pe Victoria Nuland, adjunct al secretarului de stat pentru Europa şi Eurasia al Statelor Unite ale Americii. Întâlnirea a durat mai mult de o oră.

Victoria Nuland se află în România pentru a discuta relaţiile bilaterale, probleme regionale şi eforturile de consolidare a statului de drept, potrivit Ambasadei SUA la Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ