Băsescu: Vreau un Guvern legitim; Ponta mi-a promis că încearcă să rezolve problema

| 04 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că există probleme de legitimitate în cazul noului Guvern, motiv pentru care a discutat cu premierul Victor Ponta despre posibile soluţii, iar acesta i-a promis că încearcă să rezolve situaţia.

Şeful statului a spus că este nevoie de un nou program de guvernare, pentru că cel de până acum făcea referire la USL, alianţă care nu mai există.  "Dânsul (Victor Ponta - n.r.) încearcă să rezolve această problemă (a programului de guvernare - n.r.) la Parlament şi sunt convins că încearcă în modul cel mai sincer să o rezolve. Mie mi-a promis că încearcă să rezolve această problemă. Nu vă pot garanta că este de acord cu mine, dar eu i-am prezentat variantele care pot fi", a afirmat Băsescu, la Palatul Cotroceni. 

El a opinat că este posibil ca premierul să discute cu liderii partidelor de coaliţie cu privire la soluţia care poate fi găsită. 

Băsescu a reiterat că doreşte un Guvern legitim.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ