BEC: Votarea în străinătate nu va putea fi prelungită după ora 21.00

| 02 noi, 2014

Votarea în secţiile de votare din străinătate nu va putea fi prelungită după ora 21.00, a declarat, duminică seară, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, el adăugând că vor putea vota după această oră numai alegătorii care se află în secţie.

El a menţionat că există solicitări de prelungire a procesului de votare după ora 21.00 în mai multe secţii de votare din străinătate, Muhuleţ menţionând oraşele Munchen (Germania) şi Londra (Marea Britanie), scrie Mediafax.

"Din păcate, legea, la articolul 46, este clară. La ora 21.00, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare declară votarea încheiată şi dispune închiderea sălii unde se votează. Alineatul 2) prevede că alegătorii care la ora 21.00 se află în sala în care se votează pot să îşi exercite dreptul de vot", a precizat Muhuleţ.

Tag-uri: alegeri, bec, strainatate
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ