"Beciul domnesc", plin până la refuz: A trebuit să-i punem şi câte doi în pat!

| 04 apr, 14:20

Aglomerație mare la Arestul central al Poliției Capitalei. Polițiștii au fost nevoiți să-i “cazeze” pe corupți câte doi în pat. Pentru a rezolva problema, în perioada următoare se vor face mai multe transferuri către penitenciarele din apropierea Bucureștiului.

„Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Acţiunile DNA au umplut, practic, toate celulele. Nu e vorba numai de peşti mari, ci şi de oameni obişnuiţi acuzaţi de infracţiuni economice. Nu am văzut niciodată atât de mulţi arestaţi. A trebuit să-i punem şi câte doi în pat”, a declarat, sub protecţia anonimatului, un angajat al Arestului central pentru stiripesurse.ro.

Una dintre problemele invocate de poliţişti este aceea că multe anchete se desfăşoară foarte încet. „Procurorii întâi îi arestează şi abia apoi văd în ce măsură se pot ocupa de dosar. Înainte, pe Codul Penal vechi, un arestat stătea maximum o lună, două la noi. Acum, mai toţi stau 4, 5, chiar 6 luni”, a mai spus aceeaşi sursă.

 

Citeşte şi: Politician arestat, avertisment pentru colegii de partid: Vă trag pe toţi după mine!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ