Beizadeaua Victoraş Micula nu are nevoie de Bacalaureat: Sunt cel mai bogat român

| 01 iul, 12:15

Victoras Micula, fiul unuia dintre cei doi frati milionari Micula, nu s-a mai prezentat in acest an la examenul de bacalaureat, asa cum a sperat toata lumea. Tanarul a picat BAC-ul in ambele sesiuni din 2014, iar in acest an spune ca e mult prea ocupat cu afacerea familiei, ca sa mai aiba timp sa se apuce de invatat.

Victoras Micula a dat BAC-ul anul trecut, in vara, insa l-a picat. Apoi, in sesiunea din septembrie, tanarul a fost eliminat dupa ce a fost prins copiind. In acest an, Victor nu s-a mai prezentat la examen pentru ca, spune el, nu-i mai permite timpul. Tanarul se implica foarte mult in afacerile familiei, motiv pentru care isi petrece si ziua, si noaptea, la firma, dupa cum sustine.

“Am dat BAC-ul si l-am luat (rade - n.r.). Sunt prea ocupat. Muncesc zi si noapte la firma. Ma implic in afacerile firmei familiei mele, este vorba despre cea mai mare fabrica din industria alimentara din zona noastra. Sunt si muncitor, si mecanic, fac de toate la firma. Repar si camioane. Am redus cheltuielile la firma, toata lumea e mandra de mine. Nu am avut timp de Bacalaureat. Cand sa invat daca sunt de dimineata pana noaptea la firma?”, ne-a spus Victoras Micula.

Pus mereu pe glume si pe sotii, tanarul care nu s-a sinchisit sa dea din nou examen, ne-a reamintit ca el este cel mai bogat roman, asa ca nu are de ce sa-si ia diploma de Bacalaureat: “Pe langa averea imensa de pana acum, mai adaugati inca 250 de milioane de euro, bani pe care i-am castigat in procesul cu statul. Sunt cel mai bogat roman”, a conchis Victor Micula.

Tanarul se implica atat de mult in afacerile familiei, incat a bagat frica in angajati. De curand, el are o noua porecla data de angajati, “sperietoarea firmei”.

 

Citeşte şi: Beizadeaua Micula, cu Ferrariul pe terasă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ