Ben-Oni Ardelean (PNL): Acest Guvern nu poate fi altceva decât brațul armat al unui adevăr strâmb

| 29 iun, 17:34

Noul Guvern nu poate fi altceva decât "brațul armat al unui adevăr strâmb și incult, pendulând între utopie și distopie", a afirmat deputatul PNL Ben-Oni Ardelean în plenul reunit al Parlamentului, cerându-le parlamentarilor să voteze împotrivă.

"M-am uitat cu mare băgare de seamă la fețele parlamentarilor PSD atunci când a vorbit domnul Tudose. Se citeau o pasiune și un entuziasm extraordinare pe fețele voastre. Nu știu cât ați înțeles din discursul acesta, am decis azi să vorbesc despre valori. Cred că un lucru care am putea să-l avem în discuție astăzi, într-un astfel de moment, ar fi trebuit să fie viziunea, leadership-ul, proiectul de țară. Însă, mi-am dat rapid seama că aceste concepte sunt foarte abstracte pentru domnul Dragnea, că pur și simplu unele fraze celebre, precum 'poporul pierde din lispsă de viziune', nu spun nimica și nu le înțelege iar măruntele aranjamente sunt cele care caracterizează aspirațiile în care domnia sa este angrenat", a declarat Ben-Oni Ardelean.

El i-a acuzat pe reprezentanții Puterii că au mințit populația cu o înșiruire de utopii.

"Vestitul program de guvernare, demonizând însuși conceptul ce l-ați prezentat drept adevăr absolut, cunoscut doar de dumneavoastră domnul Dragnea, mistic pentru toți ceilalți, ce astăzi produce deja alergie când cineva pronunță aceste cuvinte. Plus că autorul ne spune că este inaplicabil acum și trebuie revizuit, iar pe baza acestuia i-ați băgat la această cică evaluare, promovând prim-ministru pe repetentul clasei ce a luat fix nota zero", a susținut deputatul PNL.

Ben Oni Ardelean a susținut că PSD este un partid îndrăgostit de propriul program de guvernare, "un program inept în esența lui, ce demonstrează că obsesia îndeplinirii planului cincinal pare să nu fi dispărut din reflexele comuniste ale PSD".

"M-am gândit să vorbesc despre onoare și demnitate. Însă cum să vorbesc despre asta când v-ați îngenunchiat propriul partid, domnule Dragnea, pe parlamentarii PSD și i-ați umilit în așa mod încât le este rușine să mai iasă din casă. Acest Guvern nu poate fi altceva decât brațul armat al unui adevăr strâmb și incult, pendulând între utopie și distopie. (...) La Revoluție au murit mulți oameni pentru a avea dreptul de a vorbi liber, de a vota, însă, dumneavoastră ați reușit contraperformanța să faceți cele mai mari proteste după revoluția din 89, plus performanța de a avea o moțiune împotriva propriului guvern. Înțeleg că azi noapte 'ca hoții' ați schimbat și programul de guvernare prin care vreți să aruncați în aer toată economia românească. Vreau să închei prin a-i felicita pe toți aceia care pe hol ați avut curajul să spuneți adevărul din interiorul PSD și vreau să vă cer astăzi să aveți și demnitatea de a vota liber", a mai spus liberalul.

Tag-uri: ben-oni ardelean
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ