Bere Gratis: După 15 ani de carieră mi se pare normal să fim şi la Eurovision

| 27 feb, 2014

Mihai Georgescu, vocalul Bere Gratis, trupă inclusă în Selecţia Naţională Eurovision, a declarat că după 15 ani de carieră este un gest de normalitate ca această trupă să participe la concursul cântecului european.

Cei de la Bere Gratis vor cânta sâmbătă în Finala Naţională Eurovision 'Despre mine şi ea', cântecul cu care s-au înscris în această competiţie.

'De ce să nu promovăm un cântec şi la Eurovision? (...) După 15 ani de carieră mi se pare normal să punctăm şi chestia asta', a declarat Mihai Georgescu.

El a adăugat că, în prima zi a lunii aprilie, Bere Gratis va susţine un concert aniversar la Bucureşti. 'În altă ordine de idei, din 1 în 1 avem treabă, pentru că pe 1 martie suntem în finală la Braşov şi pe 1 aprilie avem concertul de 15 ani la Sala Polivalentă', a spus muzicianul.

Despre cântecul pe care îl prezintă în Selecţia Naţională, Georgescu spune: 'Cred că este o piesă inspirată, cred că este o piesă scrisă în stilul Bere Gratis. Şi dacă lumea a spus 'Da, am ştiut că e Bere Gratis după primele patru măsuri', în momentul ăla ne-a făcut un mare compliment ... şi că refrenul l-ar fi recunoscut din o mie de cântece că e Bere Gratis'.

'Despre mine şi ea' este unul dintre puţinele cântece interpretat în română dintre cele 12 piese ce concurează în etapa naţională a Eurovision. 'Faptul că e în română înseamnă că noi cântăm românilor', a adăugat liderul Bere Gratis.

'Despre mine şi ea' este povestea unei iubiri improbabile, pe care nu ar fi pariat nimeni. Întrebat care este lucrul cel mai neobişnuit pe care l-a făcut trupa în ultima vreme, liderul Bere Gratis a răspuns: 'Am participat la Eurovision în acest an'. El a mai spus că personajele din povestea cântecului sunt 'oameni din lumi diferite, au un drum în viaţă până la un moment în care aproape sigur se vor întâlni, dacă energiile lor se atrag'.

Bere Gratis este o formaţie românească de muzică pop-rock, fondată în 1998, la Bucureşti. În perioada 1998-2013, formaţia a scos 13 materiale discografice, dintre care: 'Ce mişto', 'Ultrafete', 'Senior senior', 'Poveste de oraş', 'Vino mai aproape', 'La tine aş vrea să vin', 'Cineva mă iubeşte', 'Eu nu am să te las', 'Îţi mai aduci aminte', 'Două inimi' şi 'O lume nebună'.

Câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi decis sâmbătă seara, la Braşov, într-un show live.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ