BILANŢ CORONAVIRUS 13 AUGUST: Record absolut de infectări zilnice - 1.454 de noi îmbolnăviri

| 13 aug, 13:03

Bilanţ coronavirus 13 august 2020 România. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat un nou record de infectări zilnice cu noul coronavirus, respectiv de 1.454 de cazuri noi, după ce în ziua precedentă se atinsese un alt record, respectiv 1.415 îmbolnăviri.

Bilanţul prezintă un nou record şi la numărul de pacienţi aflaţi în stare gravă, respectiv 478 de bolnavi se află în unităţile de Terapie Intensivă. Cazurile de decese înregistrate din cauza infectării cu noul coronavirus au atins un nivel record, ajungând la 53 de decese.

Până în data de 13 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 66.631 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Au fost declaraţi vindecaţi 31.547 pacienți și 7.253 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Raed Arafat: Ne temem să nu ajungem în scenariul în care să alegem între bolnavi pe cine să intubăm

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.454 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ