Bild: Michael Schumacher rămâne în stare gravă

| 19 mai, 2014

La mai bine de o luna distanta de la ultimele vesti legate de starea lui, presa din Germania vine vineri cu noi informatii despre Michael Schumacher.

MICHAEL SCHUMACHER. Cunoscutul cotidian Bild dezvaluie ca fostul pilot din Formula 1 n-a fost mutat din spitalul de la Grenoble.

"Au trecut 131 de zile de la accidentul lui Schumacher, iar ultimul mesaj din partea managerului sau a fost pe 5 aprilie. Putem doar presupune ca face progrese, dar ceea ce va putem spune sigur e ca Schumi n-a fost mutat intr-o clinica de recuperare si ca se afla in continuare la Grenoble", noteaza sursa citata, potrivit ziare.com.

La inceputul lunii aprilie, managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a anuntat ca sportivul face progrese si da semne de trezire din coma. De atunci, niciun mesaj...

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o pârtie de schi din Franța, după ce s-a lovit cu capul de o piatră. Pilotul de Formula 1 a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit trei operații. Doctorii au început să-l trezească pe Michael Schumacher din comă indusă în data de 30 ianuarie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ