Lovitură teribilă pentru Michael Schumacher! A fost dat în judecată

| 22 apr, 2014

Pilotul de curse de Formula 1 Michael Schumacher este dat în judecată pentru provocarea unui accident rutier în Spania în noiembrie anul trecut, a raportat mass-media luni, informează agenţia Xinhua.

Schumacher, care este în comă după ce a suferit leziuni la cap în timp ce schia la 29 decembrie anul trecut în staţiunea franceză Meribel, se confruntă cu acuzaţii ca urmare a unei coliziuni cu un motociclist ce a avut loc în oraşul Bormujos din apropiere de Sevilla pe 17 noiembrie anul trecut.

De şapte ori campion mondial F1, el este acuzat de nerespectarea dreptului la circulaţie în sens giratoriu, lovindu-l pe motociclistul Francisco M.A. care a căzut de pe motocicletă rupându-şi grav încheietura mâinii, precum şi pentru distrugerea motocicletei acestuia.

Schumacher, care se afla într-o vizită privată în Spania, era la volanul unui Audi A4 închiriat în momentul accidentului şi iluminatul slab al drumului a contribuit de asemenea la producerea coliziunii.

Un proces va avea loc numai dacă asiguratorii contestă reclamaţia şi germanul în vârstă de 45 de ani nu ar trebui să se prezinte la nicio şedinţă de judecată.

Schumacher se află în comă indusă medical după accidentul de schi, deşi cu o săptămână în urmă managerul său a confirmat că el 'dă semne de mici progrese', interacţionând minim cu mediul înconjurător.

'Există momente când el este treaz şi momente în care este conştient, care ne fac fericiţi şi ne dau mult curaj', a declarat Sabine Kehm la postul public german ARD, la 14 aprilie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ