BlackBerry a câștigat în instanță: iPhone-ul nu va avea tastatură Typo

| 06 mai, 2014

Cei de la BlackBerry au dat în judecată, spre sfârșitul anului trecut, o companie care a făcut un accesoriu pentru iPhone. Typo Keyboard este o carcasă pentru iPhone pentru cei care simt lipsa unei tastaturi fizice.

Un reprezentant al departamentului de consilieri juridici din cadrul BlackBerry, Steve Zipperstein, a spus că respectiva carcasă seamănă cu cea de pe telefoanele produse de compania pe care o reprezintă.

„Ne simțim flatați de faptul că tastatura concepută de noi e dorită pe alte modele de smartphone, însă nu vom accepta ca această să fie utilizată fără o compensație, fără respectarea drepturilor intelectuale asupra inovației noastre”, a declarat Zipperstein.

Cei care au proiectat carcasa, care costa în jur de 100 de dolari, s-au apărat spunând că nu seamănă cu tastatura BlackBerry.

Zilele trecute, justiția americană a luat o primă decizie în acest proces și a hotărât ca Typo să fie interezisă la vânzare deocamdată.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ