Blaga: Câmpeanu ar fi trebuit demisă înainte să fie pusă în Guvern

| 24 feb, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că ministrul Mariana Câmpeanu "ar fi trebuit să fie demisă înainte de a fi pusă" în Guvern, arătând că aceasta "a validat toate măsurile populiste ale lui Victor Ponta".

"Doamna Mariana Câmpeanu ar fi trebuit să fie demisă înainte de a fi pusă, pentru că ea a validat toate măsurile populiste ale lui Ponta", a afirmat Blaga, întrebat dacă este de părere că Mariana Câmpeanu ar trebui să fie demisă.

El a adăugat că Mariana Câmpeanu nu ar fi trebuit pusă în această funcţie pentru că nu are legătură cu liberalismul.

"Nu ar fi trebuit să fie în funcţia aceasta pentru că dânsa nu are legătură cu liberalismul. În rest, ciolanul este consistent", a arătat Blaga.

El a mai spus că poziţia PDL faţă de disputa din USL este că aceasta este "una pe ciolane şi pe scaune" şi că Ponta este ameninţat de Antonescu nu pentru că nu respectă măsurile liberale, ci pentru că nu pune în funcţii anumite persoane.

"PNL este un USL vopsit, care atacă Guvernul din interiorul USL. PNL nu este altceva decât un altfel de PSD. (...) Crin Antonescu este acelaşi Crin Antonescu, nu altul, care a fost preşedinte interimar în timpul loviturii de stat", a adăugat Blaga.

El a precizat că Antonescu a spus că nu colaborează cu PDL, iar democart-liberalii îi răspund că nu i-au cerut o colaborare. "Vorbeşte astăzi Crin Antonescu de moţiune de cenzură. Împotriva cui? Dacă sunt bărbaţi să vină să voteze moţiunea PDL", a spus Blaga.

El a mai arătat că partidul de dreapta este PDL, care este şi principalul partid de opoziţie, nu PNL.

Potrivit lui Blaga, USL va rezista. "Se ceartă ei acum, dar se mai pot împăca.(...) O să vedeţi că o să reziste, dacă Victor Ponta face ceea ce a spus că timp de 45 de zile nu va nominaliza alţi miniştri", a adăugat Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că s-a întâlnit cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, pentru o discuţie în urma căreia aceasta a decis însă să nu demisioneze din postul de ministru, urmare a acuzaţiilor formulate de preşedintele Traian Băsescu.

El a precizat că a discutat cu Mariana Câmpeanu luni dimineaţa.

Întrebat dacă aceasta a decis să demisioneze, Ponta a răspuns că nu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ