Blaga: Cele 3 greşeli făcute de guvernarea PDL, cele 3 soluţii pentru viitor

| 08 dec, 2013

Vasile Blaga a explicat la Realitatea Tv care sunt cele mai mari greşeli făcute de PDL atunci când s-a aflat la guvernare.

"În primul rând, de departe, necesitatea măsurilor luate, chiar şi colegii sunt de acord. În al doilea rând, aroganţa unor dintre noi atunci când explicau anumite măsuri. Ar fi putut fi luate alte măsuri decât în cazul CAS-urilor. În privinţa creşterii TVA-ului, n-aveam altă variantă", a spus liderul PDL.

Liderul PDL a vorbit şi despre soluţiile partidului în privinţa dezvoltării viitoare a României:

"Reducerea fiscalităţii, cea mai mare problemă a acestei ţări sunt locurile de muncă. Creşterea salariului minim, scăderea CAS, scutiri de impozit. Se va crea un minus în prima parte a anului la buget, dar creşte sănătos în rest, cu venituri reale.

În al doilea rând, reducerea evaziunii fiscale. Acest guvern îşi propune ca încasările să fie 33 la sută, mai mic decât şi-au propus în 2012...deci ei îşi propun să ajute evaziunea fiscală. Ca să-şi poată plăti pensiile şi salariile domnii de la Guvern au tăiat investiţiile. Avem 6 la sută anul viitor, iar noi în cel mai rău an am avut peste 10 la sută.

În al treilea rând, absorbţia fondurilor europene. Ei nu au nicio strategie: nici cea energetică, niciuna nu este pusă la punct", a mai explicat Blaga, la Realitatea TV.

Tag-uri: CAS, pdl, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ