Blaga lovit sub centură: cum îl strecoară Iohannis pe Băsescu în noul PNL

| 23 iul, 2014

În curând va suna ceasul adevărului și pentru Vasile Blaga, nevoit cât de curând să repete greșelile lui Crin Antonescu, din care nu a învățat nimic. Dincolo de periodice accese de obediență față de fostul său șef de la Cotroceni, Vasile Blaga știe foarte bine că, o dată reintrat în raza de acțiune a lui Băsescu acesta se va răzbuna pentru lunga perioadă de indisciplină și sfidarea la adresa Elenei Udrea, pe care nu a lăsat-o să câștige șefia partidului.

Ori tocmai asta se pregătește Klaus Iohannis să facă, să-l readucă pe Traian Băsescu în poziție de conducere la cârma celor două partide reunite. Vasile Blaga, deci, va fi trădat de noul său aliat exact așa cum a fost trădat și naivul Antonescu, nevoit să constate chiar în aceste zile că vechile cumetrii din PNL nu mai funcționează și nici Delegația Permanentă nu mai este ce-a fost. Așa cum bate acum fostul șef liberal mărunt din buze pe la uși ferecate, lăsat pe dinafara noului construct politic, tot așa va face și Blaga, sau poate chiar mai rău.

Semnele trădării iminente a lui Iohannis s-au înmulțit și nu ne referim numai la faptul că PMP a început de ceva timp să se înfiltreze în PNL, acest cal troian perfect pentru a recâștiga reduta stăpânită de Blaga. La Timișoara se pare că întreaga filială locală a PMP a trecut la PNL, pe modelul transferului șefului PMP din sectorul 1 al Capitalei, Sergiu Diacomatu și dacă nici asta nu se cheamă fuziune pe șest, atunci nu știm cum s-ar putea numi... Dar semnul cel mai alarmant pe care Iohannis i l-a dat lui Blaga chiar aici în București, sub nasul tuturor, a fost includerea acelui paragraf otrăvit în statutul noului partid rezultat din fuziunea PNL cu PDL. Conform acestuia toți foștii președinți ai celor două partide, deci inclusiv Traian Băsescu, sunt membrii de drept ai conducerii viitoarei formațiuni politice. Ori aceasta este deja trădarea pe față a lui Blaga, degeaba încearcă acum Iohannis să o dea cotită, vizibil enervat că acest detaliu a ieșit prea devreme la iveală.
La interpelarea senatorului PNL Marius Obreja, privitoare la riscul ca "în baza noului statut, care prevede ca toți foștii președinți ai celor două partide sunt, de drept, în conducerea noului partid, să ne trezim peste noapte coleg cu Băsescu!?"

Klaus Iohannis a tăcut plin de semnificație. În locul său Marian Voicu a încercat o eschivă, pretinzând că nu există acets risc din moment ce Traian Băsescu nu mai este în prezent membru al PDL. Ori aceasta este o gugumănie, cel puțin, lansată la derută și în total dispreț la adresa inteligenței interlocutorului, căci nimic nu-l împiedică pe Traian Băsescu, cunoscut pentru imprevizibilitatea și mișcările surprinzătoare, să se reînscrie în PDL, caz în care va discuta la per tu cu Vasile Blaga, din prezidiul noii formațiuni. Prin amabilitatea serviabilului Klaus Iohannis, omul trădărilor în serie...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 2014
Eugen
Subiectul nostru, pai ce dracu'
Conform fisei postului Stefan Ionescu = specialist marketing, adica se ocupa sa ne vanda gogosi unflate si insiropate, doar asta-i marfa care are cea mai mare cautare in Romania zilelor noastre
23 iul, 2014
gica
Cine s-a pacalit o data din prostie ,din lacomie ...pe vorbe ,comunistii ,ciuma rosie ...la 25 de ani de la revolutie are spirit de turma proasta ...asa ca merita sa fie manat de unul ca johanis sau basescu....! sa pleci de la guvernare ,sa renunti la presedintie ca sa te lafai in vorbe anti comuniste ....liberalii lui antonescu si-o merita si mai rau ....sa dispara ,nu reprezinta nimic ,n-au decat infumurare si dealde voicu ,pocora ,manescu ,scutaru ....unelte basiste ....!
23 iul, 2014
VIOREL
PIRATUL DEFUNCT
DACĂ RAHAT SĂSESC V-A FI PREŞEDINTE ,IMPOSTORUL DE LA COTROCENI V-A FI PRIM MINISTRU ,ELENA UDREA VICEPREMIER ŞI AŞA MAI DEPARTE .........
23 iul, 2014
ferenczi stefanita
corect din punct de vedere gramatical era sa continuati cu "Elena Udrea v-a fi vicepremier",etc...
imi cer scuze
in rest,sunt perfect de acord cu dumneavoasta..
23 iul, 2014
cantautor
ziarist virtual obedient,in solda lui Sultanescu
cine este Dan Sultanescu?
Iata cum se prezinta dumnealui:
Dan Sultănescu
analist politic, director executiv al Fundatiei Multimedia pentru democratie locala
Iata ce nu ne spune dumnealui ,de fapt:este seful CSCI si consilier al lui Ponta
In timpul liber,profesor la defuncta Stefan Gheorghiu
Preluare din Reporter virtual…A.Halpert
Dar ce este acest instituit CSCI? Păi nimic altceva decât o „casă de sondaje” de buzunar, coordonată de Dan Sultănescu , consilierul de imagine al lui Victor Ponta, plantat acolo de amicul Sebastian Ghiță.
Director executiv al Fundatiei Multimedia pentru Democratie Locala, strategul premierului este bun prieten cu Sebastian Ghiță, sub coordonarea căruia lucrează pentru România TV, printre altele cu site-ul obiectiv.info – care rezolvă treburile murdare ale RTV – și cu CSCI. Surse din televiziunea lui Ghiță povestesc cum deputatul PSD comandă personal sondajele, întrebările și tendintele..
23 iul, 2014
cantautor
pentru Tov.Colonel "Ciomu"
Da, dle Colonel,am inteles,trec in dispozitiv
sunt totusi curios,dupa ce se desfiinteaza"acolo ,ce se face?
Academie de Plagiat,unde preda prof.dr.fost puscarias Nastase?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ