Blaga: Ponta va candida la Preşedinţie ca să scape de funcţia de prim-ministru

| 31 oct, 2013

Preşedintele PDL Vasile Blaga spune că premierul Victor Ponta va fi obligat de "dezastrul economic spre care îndreaptă România" să candideze la alegerile prezidenţiale, deoarece astfel va scăpa de funcţia de prim-ministru.

"Ca părere personală eu cred că Victor Ponta va candida la alegerile prezidenţiale. Nu va avea de ales. Dezastrul economic spre care îndreaptă România îl va face să candideze la Preşedinţie ca să scape de funcţia de prim-ministru. El nu este în stare să guverneze", a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga, conform Mediafax.

Blaga a afirmat că PDL vrea ca USL să se menţină, pentru că partidele care fac parte din alianţă trebuie să "plătească" împreună pentru "toate nerealizările" guvernării.

"Nu sunt în stare nici măcar în ceasul al 12-lea să prezinte Comisiei Europene o strategie care să stea la baza acordului pentru absorbţia fondurilor pentru perioada 2014-2020. De trei ori au trimis-o, de trei ori au fost trimişi la plimbare", a spus Blaga.

Răspunzând unei întrebări, Blaga a afirmat că Victor Ponta "îndreaptă România spre dezastru", deoarece, neavând încasări, nu poate indexa punctul de pensie şi salariile în sectorul bugetar, dar "va avea grijă" să plătească ajutoarele sociale.

"Ponta are nevoie ca de aer de un stat de asistaţi. Cei asistaţi sunt ai lui. (...) PSD nu are nevoie de oameni liberi, de oameni care să se descurce, să aibă locuri de muncă. De-asta nu-i înţelegem pe liberali. Lui Ponta îi convine situaţia aceasta. Va tăia toate investiţiile, dar va avea grijă ca ajutoarele sociale să fie plătite pentru că îşi va atinge ţintele electorale este clar”, a spus Vasile Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ