Blaga: Vizita prim-ministrului chinez a fost pregătită şi de premierii noştri

| 27 noi, 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat că vizita în România a premierului Chinei, Li Keqiang, a fost pregătită şi de guvernele conduse de Emil Boc şi Mihai-Răzvan Ungureanu.

"Vizita premierului chinez în România a fost pregătită şi de premierii noştri, nu uitaţi că dl Boc a fost cu o delegaţie acum trei ani în China, Mihai-Răzvan Ungureanu s-a întâlnit anul trecut în aprilie, la Varşovia, cu premierul chinez. Până la urmă, dacă exportatorii noştri vor găsi pieţe pe această piaţă extrem de mare a Chinei, va fi foarte bine, dacă până la urmă se vor derula şi investiţii în România cu respectarea principiilor UE pentru că suntem un stat membru nu este nimic rău în asta", a spus Blaga, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL. 

Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, efectuează în perioada 25-28 noiembrie o vizită oficială în România, fiind însoţit de o importantă delegaţie guvernamentală şi de oameni de afaceri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ