PDL cere prin amendamentele la buget eliminarea taxelor pe carburanţi şi stâlpi

| 27 noi, 2013

Democrat-liberalii au 1.400 de amendamente la bugetul de stat care vizează modificări de fond, precum eliminarea accizei de 7 eurocenţi la carburanţi şi a taxelor pe stâlpi, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

'După-amiază vor începe dezbaterile în Comisiile de buget şi astfel colegii vor susţine cele 1.400 de amendamente, nu ştiu cât succes o să avem pentru că sunt modificări de fond pe care noi le cerem la buget. Cerem eliminarea taxei de 7 cenţi pe litrul de carburant, eliminarea taxelor pentru stâlpi pe trotuare, sonde pentru că aţi văzut că din construcţia bugetară aceşti bani ar urma să fie folosiţi în campania electorală de către USL, ajung în buzunarul dlui Ponta, dlui Dragnea care o să-i distribuie primarilor în vederea scorurilor bune pe care ei şi le doresc pentru alegerile europarlamentare şi generale', a spus Blaga, înainte de Biroul Permanent Naţional al PDL. 

El a susţinut că afirmaţia social-democratului Cosmin Nicula, potrivit căreia în situaţia în care bugetul va fi retrimis Parlamentului de şeful statului amendamentele PDL să aibă ca sursă de finanţare bugetul Administraţiei Prezidenţiale, reprezintă 'dorinţe de a ascunde adevărul despre acest buget, un buget de subdezvoltare, construit într-un fel în care a nemulţumit pe toată lumea'.

Blaga a arătat că a avut întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi cu asociaţi ai investitorilor din România şi a menţionat că 'pentru prima oară în 20 de ani toată lumea este împotriva acestei construcţii bugetare'.
'Mai mult am văzut şi sindicatele, unele dinte ele cunoscute ca fiind pro PSD, din învăţământ, iar toată lumea este împotrivă acestui buget şi atunci vin cu perdele de fum, cu orice numai să nu se discute despre buget. L-au trecut prin comisii în două-trei zile, doresc să treacă în plen probabil într-o zi jumătate. Nimic nou sub soare. Asta ştie să facă PSD, aşa ştie USL, pentru că, din păcate, PNL este un altfel de PSD. Dacă el se mulţumeşte şi recunoaşte că singurul lui merit după 18 luni de guvernare este doar faptul că a menţinut cota unică este mult prea puţin pentru un partid care se declară de dreapta, ei nereuşind să impună în Guvern nici măcar o măsură de relansare economică, de creştere a locurilor de muncă, principala problemă a românilor astăzi', a conchis preşedintele PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ