Boicotul boicotării: O mână de oameni la greva cetăţenească de la Universitate

| 25 mai, 2014

Greva Cetateneasca, protestul care ii indeamna pe Facebook pe tinerii bucuresteni sa boicoteze alegerile europarlamentare de duminica si sa iasa in strada, in semn de protest fata de clasa politica, nu s-a bucurat de succesul altor manifestatii organizate de comunitatea Uniti Salvam.

Astfel, La Universitate, in locul in care in toamna trecuta se adunau mii de oameni, acum s-au aflat o mana de protestatari.

Jurnalistii prezenti la faza locului au transmis, pe retelele de socializare, ca in Piata Universitatii din Capitala au fost "maxim 30 de oameni, cu tot cu jurnalisti".

Membrii comunitatii "Uniti Salvam" (aparuta in timpul protestelor fata de exploatarea miniera de la Rosia Montanasi a carui lider este lectorul universitar Claudiu Craciun) au anuntat ca pregatesc o "Greva Cetateneasca", in Piata Universitatii, pe 25 mai, in ziua scrutinului pentru alegerile europarlamentare.

Claudiu Craciun, Mihai Bumbes si alti activisti din comunitatea #unitisalvam indeamnau la boicotarea alegerilor, pentru ca, spun ei, nu se simt reprezentati de clasa politica.

In urma cu doua zile, reprezentantii campaniei "Salvati Rosia Montana" s-au dezis de miscarea "Uniti salvam", indemnand oamenii sa isi exercite dreptul democratic si sa voteze la europarlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ