Silviu Ispas a fost reales preşedinte al Biroului Român de Audit Transmedia

| 26 mar, 2014

Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) are un nou Consiliu Director, în urma votului de astăzi din cadrul Adunării Generale (AG).

Președinte BRAT a fost reales Silviu Ispas, Managing Partner MIDASMEDIA. Din componenţa Consiliului Director mai fac parte:

1. Media Investment Communication    Marius Gheorghe,

2. BV McCann Erikcson    Mihai Trandafir
4    Mediafax Group    Orlando Nicoara
5    Burda Romania    Sandrin Apostoloiu
6    Solpress    Gruita Ienasoiu
7    Mediaedge:cia Romania    Florin Beldiman
8    Starcom MediaVest Group    Stefan Iordache
9    SoftNews Net    Bogdan Gheorghe
10    Legalnet Media    Alin Popescu
11    ThinkDigital Internet & Advertising    Dragos Stanca
12    Ringier Romania    Serban Manea
13    Pro TV SA    Liviu Bujenita
14    Initiative Media    Ruxandra Stefan
15    Euromedia Group    Bogdan Vasile
16    Universal Solution    Elvira Munteanu
17    Societatea Romana de Radio Difuziune    Maria Toghina
18    Adevarul Holding    Mircea Ionescu
19    Antena TV Group    Augustin Roman

Ce aduce nou BRAT

BRAT va îmbunătăți aplicația pentru serviciul de Monitorizare a Investițiilor în  Publicitate, prin dezvoltarea unei noi interfețe grafice, acomodarea arborelui de servicii și produse cu cel utilizat la TV, optimizarea bazei de date si implicit a timpilor de acces/analiză.

De asemenea, BRAT va face o analiză a softurilor de exploatare a rezultatelor studiilor furnizate de BRAT si identificarea unor solutii de perfectionare a modului de exploatare a acestora, in special in sensul imbunatatirii utilizarii lor in procesul de tranzactionare a spatiului publicitar.

BRAT va începe în 2014 și demersurile pentru realizarea unui studiu de audienta pentru piața OOH din România. La finalul anului 2014, BRAT va organiza organizarea unor „Premii BRAT”, care să fie acordate anual jucătorilor din industrie, pe baza principiilor și a standardelor promovate de asociație.

Un alt proiect care va fi implementat de BRAT vizează valorificarea drepturilor de autor pentru membrii asociației, pentru a crea prima librărie virtuală a publicațiilor românești.

BRAT este organizația industriei de media din România care măsoară audiența presei scrise și a mediului online, auditează tirajele (presă scrisă) și monitorizează investițiile în publicitate (presă scrisă, online, radio și out-door).

BRAT pune la dispozitia pieței de media și de publicitate indicatorii de performanță obținuți în urma auditului și a studiilor realizate. De aceea, rapoartele BRAT reprezintă reperul sigur și credibil pentru decizii strategice care implică industria media.




Tag-uri: BRAT, Silviu Ispas
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ