Ziarul Bisericii este mai bine vândut ca Evenimentul Zilei

| 06 iun, 2014

Cele două publicațiile religioase ale Patriarhiei Române sunt mai bine vândute decât orice ziar quality de pe piața din România.

Cotidianul Lumina s-a vândut în medie în 21.445 de exemplare, în perioada ianuarie – martie 2014, potrivit celor mai recente cifre livrate de BRAT.

În timp ce Evenimentul zilei, cel ma vândut ziar din segmentul quality, a înregistrat o medie de 13.500 de exemplare în perioada analizată, scrie paginademedia.ro.

Săptămânalul Lumina de Duminică a avut vânzări similare cu cele ale cotidianului Patriarhiei. Ziarul religios de duminică s-a vândut în medie în 21.042 de exemplare în perioada ianuarie – martie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc şi balsamul duhovnicesc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori ! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi ? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil ? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc ? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare ? Noul şampon Arsenie Boca vă scapă de toate aceste probleme diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor ? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile ? Neuronii constituie o povară ? Sinapsele vă incomodează ? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste probleme apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând cele două produse de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi ! Nu mai aşteptaţi ! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină !

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcate de tramvai ! Nu uitaţi să folosiţi şi balsamul Iustin Pârvu ! Cel mai bun remediu împotriva inteligenţei !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ