Bugetarii primesc tichete de vacanţă, în valoare de până la 5.100 lei

| 03 iun, 2014

Bugetarii beneficiază de faptul că ne aflăm în an electoral şi vor primi tichete de vacanţă în valoare de maxim 5.100 de lei. Decizia a fost luată marţi de Camera Deputaţilor, care este cameră decizională în acest subiect, informeaază ECONOMICA.net.

Tichetele nominale vor putea fi folosite numai în ţară, inclusiv în pensiuni agroturistice, şi nu pot fi făcute cadou altcuiva, informează Economica.net.

Tichetele vor fi acordate în instituţiile publice, regiile autonome, societăţile comerciale la care statul este acţionar majoritar şi companiile naţionale.

Potrivit proiectului de lege, adoptat de deputaţii din Comisia pentru Industrii şi Servicii, "nivelul maxim al sumelor care pot fi acordate salariaţilor sub formă de vouchere de vacanţă reprezintă contravaloarea a 6 salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată, pentru un salariat, în decursul unui an fiscal".

Proiectul de LEGE poate fi citit aici

Astfel, valoarea tichetului nu poate depăşi 5.100 de lei.

Continuarea pe ECONOMICA.net.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ