Bugetul ANRP pe 2016, în creștere cu aproape 36%, adoptat de comisiile parlamentare

| 12 dec, 17:28

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanțe au adoptat, sâmbătă, bugetul pe 2016 al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, care este în creștere cu 35,95% față de anul curent, transmite Agerpres.

Bugetul alocat acestei instituții pentru anul viitor este de 22,964 milioane lei, față de execuția preliminată pe 2015 de 16,891 milioane lei.

"Bugetul, în forma în care este în fața dumneavoastră astăzi (...) este unul satisfăcător, fiind exact bugetul pe care noi l-am solicitat pentru a ne putea îndeplini obligațiile și nu este decât o continuare a ceea ce am făcut anul trecut. (...) Banii pe care îi avem noi și care, la prima vedere, par puțin mai mulți decât anul trecut sunt banii pentru cheltuieli materiale, care sunt foarte mici la ANRP, și banii pentru personal", a declarat președintele instituției, George Băeșu.

El a susținut că, de fapt, bugetul nu crește decât cu 10%, față de 2015, bani care reprezintă creșteri salariale.

"Bugetul, așa cum îl vedeți în acest an, în creștere cu 36% față de execuția din 2015, nu crește de fapt decât cu 10% față de ce am avut noi în bugetul votat tot de dumneavoastră anul trecut, numai că noi nu am reușit o execuție 100% din bugetul alocat la începutul anului, pentru că nu am reușit să angajăm o bună parte din personal decât în trimestrul trei și patru", a explicat Băeșu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ