Dosarul ANRP: Gheorghe Stelian deține un hotel de lux în Mamaia, cumpărat în 2012 cu 5 milioane de euro

| 14 dec, 08:50

Noi date ies la iveală despre averea omului de afaceri Gheorghe Stelian, personaj cheie în dosarul retrocedărilor ilegale de la ANRP.

Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, acesta deţine un hotel de lux în staţiunea Mamaia şi una dintre cele mai scumpe case din capitală pentru care a plătit în urmă cu 3 ani 5 milioane de euro.

Tot Stelian construieşte într-o zonă ultracentrală a Capitalei un bloc, proiect susţinut de firma la care mai este asociat şi Dinu Pescariu. 

Omul de afaceri Gheorghe Stelian este unul dinrte cei mai bogaţi, iar numele său a fost implicat în doisarul retrocedărilor frauduloase de la ANRP. Potrivit cancan.ro, grupul de firme detinut de Gheorghe Stelian a cumparat un hotel in Mamaia, a dezvoltat o serie de proiecte imobiliare si este si proprietarul uneia dintre cele mai scumpe case din Bucuresti, situată pe Bulevardul Kiseleff. Pentru imobilul de lux Stelu a platit in anul 2012, suma de 5.000.000 de euro.

Mai mult decât atât, în centrul Capitalei se construieşte complex rezidenţial, o afacere din care Stelian ar uma să încaseze bani grei însă nu numai el. Pe site-ul proiectului Rahmaninov Residence se arata ca acesta este sustinut de STEDA SRL, o firmă la care sunt asociaţi Gheorghe Stelian şi Dinu Pescariu.

Constructorul proiectului este "ComNord", firmă patronata de catre omul de afaceri Sorin Creteanu, un apropiat al lui Remuis Truică şi al fostului director de la Metrorex Aurel Radu.

Gheorghe Stelian ar fi primit de la stat suma de 150.000.000 de euro în "Dosarul Retrocedarilor frauduloase" de la ANRP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ