Bunea Stancu, PSD: Găselniţa cu USL trăieşte nu va ajuta la alegerile din 25 mai

| 09 mai, 2014

Preşedintele PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că 'găselniţa' cu 'USL trăieşte' nu va ajuta la alegerile europarlamentare din 25 mai, dimpotrivă va crea confuzie în rândul electoratului.

"Găselniţa cu USL trăieşte nu va ajuta la alegerile din 25 mai. Am spus şi la întâlnirea de la Braşov că nu e cea mai fericită alegere. Cred că am crea o confuzie în rândul electoratului, dacă am pune astfel de afişe la Brăila. Aşa cum am hotărât cu colegii de partid, la Brăila nu este cazul să vorbim despre USL. De ce să ducem electoratul într-o direcţie greşită? La Brăila, este cazul să vorbim despre alianţa electorală PSD-UNPR-PC. PNL-ul are candidaţi proprii, îşi face campania proprie', a declarat Stancu, conform Agerpres.

Bunea Stancu a mai spus că decizia de a nu expune afişele cu 'USL trăieşte' a fost luată în Biroul Permanent Judeţean, având în vedere libertatea care i s-a dat fiecărei organizaţii în decide dacă afişează sau nu aceste mesaje.

'Ne-am asumat în BPJ această decizie. De altfel, şi centrul ne-a spus că cine vrea să le folosească, să le folosească, cine crede că nu sunt bune în judeţul lui, să nu le folosească. Aceasta este o opţiune de a face campanie. Sunt şi alte opţiuni, pe care noi nu le folosim. Poate în alte părţi, merge. Poate la Buzău e mai bine, că preşedintele CJ este de la PNL, poate la Galaţi e bine că primarul este liberal. Fiecare îşi organizează activitatea în interesul lui, luând de partea lui şi responsabilitatea procentului la vot. Noi am hotărât că e mai bine să facem fără USL, ceea ce am şi făcut', a spus liderul PSD Brăila.

Întrebat dacă va avea suficiente afişe pentru a acoperi tot judeţul în această campanie electorală, după ce le-a scos din calcul pe cele cu 'USL trăieşte', Stancu a spus că sunt suficiente, pentru că au fost primite peste 70 de mii, dar dacă va fi cazul, vor mai fi făcute şi altele.

Preşedintele PSD Brăila a precizat că îşi doreşte o campanie electorală liniştită, aşa cum a fost şi cea de până acum, în care să nu deranjeze pe nimeni şi să nu fie deranjat.

'Noi, de deranjat, nu deranjăm pe nimeni. Eu am vorbit până acum doar despre noi, despre banii Europei care vin în judeţul nostru, de ce trebuie să ne ducem noi la vot în 25 mai. Eu nu o să vorbesc niciodată despre liberali în perioada asta. Aşa cum am mai spus, noi o susţinem pe doamna Andronescu şi pe Cătălin Ivan, dar şi pe ceilalţi de pe listă, indiferent dacă sunt de la PSD, UNPD sau PC. Este o listă comună şi o vom susţine. Încercăm să ne facem treaba şi acum, şi la prezidenţiale, astfel încât Brăila să rămână la acelaşi nivel, dacă nu cu mai multe voturi decât a făcut-o de obicei', a completat Stancu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ