ByteDance a solicitat licenţă pentru exportul de tehnologie din China pentru finalizarea acordului cu Oracle şi Walmart

| 25 sep, 15:45

ByteDance, companie care deţine platforma TikTok, a solicitat licenţă pentru exportul de tehnologie din China pentru a finaliza acordul cu Oracle şi Walmart prin care încearcă să permită utilizarea platformei în SUA.

Compania din Beijing a depus cererea la comisia municipală pentru comerț din capitala chineză și așteaptă decizia, a anunțat ByteDance pe platforma sa de știri online Toutiao, fără să se refere la negocierile privind operațiunile sale din Statele Unite.

ByteDance a anunțat că acordul său cu Oracle și Walmart va crea o companie independentă în SUA și nu implică niciun transfer de tehnologie, deși Oracle va putea inspecta codul sursă al TikTok SUA, potrivit profit.ro. De asemenea, ByteDance a spus că acordul are nevoie de aprobarea atât a Chinei, cât și a Statelor Unite.

Citeşte şi TikTok în SUA: Oracle şi compania-mamă ByteDance au emis comunicate contradictorii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 17:50
raryMenna
cheap clomid free shipping
where can i get fertomid 2010 Jun; 13 6 664 6

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ