C. T. Popescu: Domnul premier Cioloș nu face greșeli, face tâmpenii

| 20 noi, 22:53

Schimbările din echipa premierului Dacian Cioloș au fost taxate, la Digi24, de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta s-a referit la propunerile inițiale ale șefului Guvernului pentru portofoliile Sănătății și Justiției, Andrei Baciu și, respectiv, Cristina Guseth.

„Ceea ce a făcut dânsul (Dacian Cioloș, n.r.) nu sunt poticneli, nu sunt nici greșeli. Sunt tâmpenii. Cum poți vorbi de o greșeală când domnul prim-ministru anunță, înțepenindu-mă în scaun, că n-a cunsocut CV-ul domnului Baciu de la Sănătate? Cum adică să nu cunoști CV-ul? Păi, cum l-a adus pe domnul Baciu acolo, pe ce bază, dacă nu i-a cunoscut CV-ul?”, a insistat Cristian Tudor Popescu.

„Și, apoi, faptul că l-a înlăturat, l-a retras pe domnul Baciu...pentru ce? 1: pentru niște fotografii care nici măcar nu erau indecente. Erau niște fotografii standard de modeling, nu erau fotografii obscene. Și 2: a spus domnul Cioloș că nu are studiile de medicină terminate, constata acum domnul Cioloș. Deci după ce îl numești, după ce nu îi cunoști CV-ul, constați că nu are studiile de medicină terminate, e doar rezident. Asta este logica domnului Cioloș la finalul operațiunii Baciu”, a conchis jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a remarca că, în cazul Cristinei Guseth, situația a stat cu totul diferit. „Dar în operațiunea Guseth (Cristina Guseth, propusă inițial pentru portofoliul Justiției, n.r), ce logică utilizează domnul Cioloș? O numește pe doamna Guseth ministrul al Justiției fără ca dânsa să fi început vreodată studii juridice. Deci cum judecă domnul inginer-premier Cioloș? Pe domnul de la Sănătate îl înlăturăm pentru că e rezident și n-are studiile de specialitate terminate, pe doamna o numim pentru că nu le-a început niciodată. Dacă aveam o explicație rațională, atunci nu le numeam tâmpenii”, a explicat C. T. Popescu.

Mărirea salariilor bugetarilor să nu se facă fără evaluare

În opinia lui Cristian Tudor Popescu Dacian Cioloş nu ar trebui să accepte mărirea cu 10% a salariilor bugetarilor decât după o evaluare cu experţi europeni.

„Să nu accepte mărirea cu 10% a salariilor bugetarilor, nu se poate să vrei să treci prin sită toată administraţia, aşa cum a declarat. Cum să începi, mărind salariile tuturor leneşilor, din spatele birourilor şi apoi să îi reformezi? El poate spune: mărim salariile, dar nu tuturor, şi numai după ce reevaluăm cu experţi europeni, de la Bruxelles, nu cu români. Aştept să se sinucidă politic şi să se salveze şi să ne salveze şi pe noi din punct de vedere uman. Adică, hai să se comporte ca un om, nu ca un politician. La noi, politician e un om care minte şi nu plăteşte pentru greşelile pe care le face, mă bucur că populaţia nu şi-a pierdut tot capitalul de încredere în domnul Cioloş, dar îl creditează în continuare. Domnul Cioloş plăteşte deja prin erodarea capitalului său de imagine mult mai devreme”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 19:56
rsss
C.T.Popescu se traduce prin " Ce Tâmpit Popescu”.
21 noi, 21:24
Adelina
Castigi acum,usor. Cautam persoane pentru colaborare.Cerem si oferim seriozitate maxima.Oferta este pentru toate localitatile tarii.Lucram de acasa in timpul liber part-time sau full-time,la alegere.Detalii la adresa noastra de email:[email protected]
21 noi, 21:06
rodi
oferta
-sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ