Premierul Dacian Cioloş, despre riscul unui atentat terorist în România: „E bine să fim pregătiţi”

| 21 noi, 16:53

Dacian Cioloş, premierul României, a precizat, sâmbătă, după şedinţa de Guvern informală care a avut loc la Palatul Victoria, că „e bine să fim pregătiţi” în contextul atentatelor teroriste, chiar dacă în ţara noastră nu există semne că sunt riscuri.

"Am convenit cu miniștrii de resort să existe un plan de acțiune detaliat și pe chestiuni legate de securitatea și siguranța cetățenilor. Vreau să precizez clar: nu există semne că ar putea fi probleme sau riscuri în România în momentul de față, dar e bine să fim pregătiți”, a spus Dacian Cioloș, sâmbătă, după o ședință informală de guvern, potrivit Digi24.

Premierul a vorbit despre „contextul actual tensionat” și rezultatul discuțiilor care au avut loc la Bruxelles în Consiliul de justiție și afaceri interne.

SRI a anunţat, după atentatele teroriste din Paris, că în România, Sistemul Naţional de Alertă Teroristă se menţine la nivelul „Albastru-precaut”. Acest nivel înseamnă că există un risc scăzut de producere a unui atentat terorist.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 19:42
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ