UPDATE Dan Suciu este NOUL purtător de cuvânt al Guvernului

| 21 noi, 13:34

UPDATE Premierul Dacian Cioloș a anunțat că, începând de luni, Dan Suciu va fi purtătorul de cuvânt al Guvernului.

"Începând de luni, purtătorul de cuvânt al Guvernului va fi Dan Suciu. Are experiență în comunicarea instituțională, inclusiv în Guvern", a declarat prim-ministrul.

Premierul Dacian Cioloș discută cu purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României, Dan Suciu, să preia interimar postul de purtător de cuvânt al Guvernului, informează profit.ro.

"Suciu va fi detașat la Guvern, probabil până în luna martie, când va reveni la Banca Națională", au declarat pentru Profit.ro surse guvernamentale.

Suciu a mai fost pentru scurt timp purtător de cuvânt la Guvern, pe perioada Guvernului Ungureanu.

Fost jurnalist la publicații economice încă din anii '90, printre care Banii Noștri și televiziunea de business Money Channel, Suciu a fost numit purtător de cuvânt al BNR în urmă cu un an, înlocuindu-l pe Mugur Șteț.

Citește și: C. T. Popescu: Domnul premier Cioloș nu face greșeli, face tâmpenii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 19:46
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: [email protected]
21 noi, 16:04
Dascalu marius
stire
Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: 
dascalumarius35@gmail com
21 noi, 15:05
adi
Ghinion + Ciolos + Binomul + Isarescu=vor creea marele fisss economic al Ro , ceva asemanatotor cu fisul creat sub dictatura lui nea Bashina-boc ,iar Ro va fi aceea zona locuita a Eu cu 20 de milioane de consumatori - iobagi . Saracul popor roman ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ