Cioloș: Am făcut un calendar etapizat pe buget cu obiectivul de a-l finaliza și adopta până în jurul de 10 decembrie

| 21 noi, 17:24

Premierul Dacian Cioloș a anunțat sâmbătă că a fost făcut un calendar "etapizat" de discuție pe buget, cu obiectivul de a-l finaliza și adopta până în jurul datei de 10 decembrie.

"Noi ne-am făcut un calendar etapizat de discuție pe buget, cu obiectivul de a finaliza și de a adopta acest buget până în jurul datei de 10 decembrie. Deci, în această primă etapă discutăm deocamdată de alocările bugetare, plafoanele bugetare pe diferitele ministere și apoi o să discutăm și de cifrele, de calculele privind veniturile și vizavi de legislația deja adoptată și ce putem acoperi", a afirmat prim-ministrul într-o conferință de presă.

El a mai anunțat că luni după-amiază va avea loc o nouă întâlnire informală a Guvernului la Palatul Victoria în care ministrul de Finanțe va veni cu o analiză.

"Deci, noi am luat un proiect de buget care a fost lăsat de fostul guvern în Ministerul Finanțelor. În prima ședință de guvern miniștrii au solicitat un timp de răgaz să-și analizeze prioritățile pentru anul care vine, inclusiv priorități cu un posibil impact bugetar. Le-am dat termen până duminică seara să își clarifice aceste proiecte cu care vor să vină în bugetul pentru 2016. Și luni după-amiază vom avea din nou o întâlnire informală de guvern aici, la Palatul Victoria, în care doamna ministru de Finanțe va veni cu o primă analiză a acestor solicitări și a ceea ce era deja prevăzut în buget pentru alocările bugetare pe ministere, acele așa-zise plafoane bugetare pe ministere (...)", a explicat Dacian Cioloș, referindu-se la proiectul de buget pe anul viitor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 19:41
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ