Dacian Cioloș mărturisește: Îmi este FRICĂ de...

| 22 noi, 15:04

Premierul Dacian Ciolos afirmă că îi este teamă de oamenii fără umor și că printre defectele sale se numără faptul că este "uneori prea rapid în decizii", dar preferă să își asume greșeala și să plătească atunci când e cazul.

"Da, mi-e frică, pentru că în spatele acestei lipse de umor se pot ascunde și alte lucruri", a spus Cioloș duminică la Radio România Actualități.

Întrebat despre defectele sale, Cioloș a arătat: "Mi se mai întâmplă câteodată să fiu prea rapid în decizii și să nu analizez suficient de aprofundat lucrurile și plătesc câteodată pentru acest lucru. Se mai întâmplă câteodată să fiu prea încrezător în unii oameni și să nu îi verific sau să îi 'citesc' prea bine și atunci, la fel, eu sunt cel care plătesc, când îmi asum anumite decizii și anumite acțiuni ale oamenilor respectivi. Sunt, cu siguranță, și altele. Este și o anumită formă de timiditate, dincolo de orice, ceea ce mă face, probabil, în anumite momente, să nu știu să comunic suficient de clar și suficient de bine și suficient de la timp. Și, cu siguranță, cei care mă privesc și mă ascultă pot să observe și alte defecte, însă, atunci când ele sunt spuse cu bună credință, încerc să le integrez și să le corectez atât cât îmi stă în putință".

Cioloș a subliniat că în funcțiile pe care le ocupă rămâne cât timp "oamenii au încredere" în el.

"Eu prefer să-mi asum greșeala și să plătesc atunci când e cazul să plătesc pentru această greșeală, decât să o ascund și să mint oamenii pentru asta. Și, cum v-am spus, acolo unde sunt pus să fac, fac atât cât pot, până când oamenii au încredere în mine. Când oamenii nu mai au încredere în mine, o să las locul altora", a adăugat Cioloș.

Citește și: Cioloș RUPE TĂCEREA despre RELIGIA sa. De ce NU a jurat pe BIBLIE la ceremonia de investitură

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 21:16
Adelina
CURAJ...Activitate prin care inveti sa castigi.Se lucreaza de acasa,part-time sau full-time si se castga din prima luna.Se cere seriozitate si oferta este valabila pentru toate localitatile tarii.Pentru detalii ne gasesti la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ