CAB judecă recursul lui Becali la decizia de suplimentare a pedepsei

| 01 oct, 2013

Recursul omului de afaceri George Becali la hotărârea prin care Tribunalul Bucureşti a stabilit, pe 27 iunie, contopirea celor trei pedepse şi suplimentarea cu şase luni a pedepsei rezultate va fi judecat marţi de Curtea de Apel Bucureşti.

Pe 3 septembrie instanţa a amânat procesul, pentru ca la dosar să fie ataşate motivările sentinţelor de condamnare, conform Agerpres.

Instanţa a admis una dintre cererile formulate de avocaţii lui George Becali în sensul ca judecarea recursului să se facă după ce la dosar vor fi ataşate motivările hotărârilor prin care omul de afaceri a fost condamnat.

Apărătorii au susţinut că o justă judecată este imposibilă fără a avea la dispoziţie motivările sentinţelor de condamnare şi au criticat faptul că instanţa care a decis sporul de şase luni şi contopirea pedepselor a luat decizia fără să ţină cont de argumentele care au stat la baza condamnărilor.

CAB a respins ca neîntemeiată cealaltă cerere a avocaţilor lui Becali de suspendare a judecăţii recursului care au invocat faptul că au formulat o contestaţia la executare împotriva uneia dintre hotărârile din condamnare şi care are termen pe 15 octombrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ