Calculatoarele se vor schimba radical. Cum vor arăta în viitor

| 13 ian, 2014

Razer a prezentat la CES 2014 sistemul desktop modular care va face asamblarea unui PC o joaca de copil.

Razer e deja un nume in domeniul perifericelor cu aspect futurist. Si stie mereu cum sa faca valuri in lumea tehnologiei. De data asta, compania se gandeste sa revigoreze cu totul viitorul si-asa sumbru al sistemelor desktop. Cu toate ca pana acum, Razer nu a mai construit niciodata un sistem desktop, scrie yoda.ro.

Americanii au prezentat la Las Vegas proiectul Christine, un concept atat de nebunesc incat chiar ar putea avea mare succes. Project Christine e un PC modular. E deocamdata doar in stadiu de concept, dar prezentarea de la CES 2014 a atras deja o multime de vizitatori interesati. Nu e insa prima idee de genul asta. Un concept similar a fost Fiona, devenit ulterior tableta Razer Edge.

Prototipul de la CES 2014 ilustreaza cum ar putea arava viitoare sisteme desktop, chiar si cele high-end, pentru gaming. Ideea de la care porneste Project Christine e simpla: asamblarea sau upgrade-ul unui desktop PC poate fi complicata pentru cei care nu au cunostintele necesare. Astfel, oricine isi poate construi singur un calculator, chiar daca habar nu are ce e ala un conector, la ce foloseste pasta termoizolanta, sau cum trebuie pus un jumper.

Asadar, daca Project Christine va deveni realitate ti-ai putea asambla singur PC-ul, chiar daca nu te pricepi. Toate componentele sunt capsulate si nu ai cum sa gresesti, pentru ca modulele sunt plug and play si ar putea deschide calea unui viitor in care componentele ar putea fi schimbate foarte usor.

Tag-uri: CES 2014, desktop, razer
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ