Calin Popescu Tăriceanu ar putea prelua şefia Senatului

| 04 mar, 2014

Călin Popescu Tăriceanu ar putea prelua funcţia de preşedinte al Senatului, după ce Crin Antonescu şi-a anunţat demisia, susţin surse politice, citate de România TV.

Călin Popescu Tăriceanu a avut, marţi după-amiază, o discuţie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, conform RomâniaTV.net.

Crin Antonescu a anunţat, în plenul reunit al Parlamentului, că renunţă la preşedinţia Senatului. Imediat după anunţ, parlamentarii liberali au scandat repetat "Demisia", la adresa premierului Victor Ponta. Preşedintele PNL a părăsit prezidiul şi a luat loc în băncile ocupate de parlamentarii liberali.

Demisia a fost provocată de o remarcă a premierului Victor Ponta care a spus că "Nu mă veţi vedea anunţând că demisionez fără să o fac". Imediat, Antonescu a plecat de la prezidiu la microfon pentru a-i da dreptul la replică, în pofida încercării preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a vrut să-l împiedice să ia cuvântul.

Anterior, într-o intervenție de la tribună, Antonescu îi ceruse premierului Victor Ponta să demisioneze împreună ca semn că USL nu mai există.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ