Ponta, despre votul în Parlament: Nu mă aşteptam la o asemenea majoritate

| 04 mar, 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a susţinut că nu se aştepta ca noul Guvern să fie validat cu o asemenea majoritate.

"Nu mă aşteptam la o asemenea majoritate, sunt convins că este vorba şi de foşti colegi liberali, foşti colegi de USL, şi de alţi parlamentari care au înţeles că de fapt noi aplicăm un program pe care l-am gândit şi îl vrem pus în practică împreună", a spus Ponta.

Guvernul Ponta III a primit, marţi, votul Parlamentului, fiind întrunite 346 opţiuni favorabile, în timp ce 192 senatori şi deputaţi s-au exprimat "împotrivă".

Pentru validare erau necesare minimum 288 de voturi.


Parlamentarii au votat secret cu bile asupra proiectului de hotărâre privind modificarea structurii şi a compoziţiei politice a Guvernului României. La propunerea liderului deputaţilor PSD, Marian Neacşu, a fost introdus în proiect articolul potrivit căruia Guvernul şi-a asumat programul de guvernare cum a fost prezentat în şedinţa comună din 21 decembrie 2012, angajamentele USL fiind preluate şi asumate de formaţiunile politice care compun şi susţin actualul Guvern.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ