Ponta: voi susţine pentru şefia Senatului un senator care a candidat pe lista USL

| 04 mar, 2014

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că va susţine pentru postul de preşedinte al Senatului, rămas vacant după demisia lui Crin Antonescu, un senator care a candidat la alegerile parlamentare pe lista USL, care nu este încă stabilit.

El a arătat că este prematur să fie avansat deja un nume, dar a precizat că nu va fi vorba de Ilie Sârbu. Numele lui Tăriceanu şi Chelaru, vehiculate pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Numele lui Călin Popescu Tăriceanu şi Ioan Chelaru sunt vehiculate pentru funcţia de preşedinte al Senatului, o altă variantă vehiculată fiind cea privind respectarea acordului iniţial cu PC, în care postul revenea conservatorilor.

În timp ce în sala de plen se desfăşura, marţi, votul pentru noua formulă de Guvern, Tăriceanu a fost prezent pentru un sfert de oră în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, unde se aflau mai mulţi lideri PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ