Călin Popescu Tăriceanu despre situaţia Oltchim: Nu sunt pe post de Moş Crăciun, nu promit nimic

| 17 oct, 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent susţinut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidenţiale, a spus vineri, la Piteşti, că nu poate face previziuni despre soarta unor societăţi precum Oltchim, deoarece nu-i place să facă promisiuni fără acoperire.

'Nu sunt pe post de Moş Crăciun, nu promit nimic, pentru că nu-mi place să promit. În afară de aceasta, acum vă puteţi imagina că cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din rândul cărora nu vreau să fac parte, ar fi să promită', a declarat Tăriceanu.

El a adăugat că o discuţie serioasă pe tema situaţiei firmelor cu probleme ar trebui iniţiată după încheierea campaniei electorale. 'Cred că odată campania electorală încheiată, putem să ne aşezăm şi avem obligaţia să ne aşezăm la treabă cu toţii şi să găsim soluţii. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe întreprinderi care cred că încă mai pot să fie salvate', a spus Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a vizitat, vineri, două fabrici de componente auto din oraşele Costeşti şi Piteşti, apoi a discutat cu comercianţii şi cumpărătorii de la târgul 'Toamna Piteşteană'. Programul vizitei în judeţul Argeş mai include discuţii cu conducerea societăţii Automobile Dacia, precum şi o întâlnire electorală la Câmpulung Muscel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ