CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: Voi lupta până la capăt

| 02 noi, 2014

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, după aflarea rezultatelor exit poll de la alegerile prezidenţiale, că scorul pe care l-a obţinut reprezintă "o obligaţie".

Tăriceanu a precizat că nu a luat încă o decizie în privinţa direcţiei în care îşi va îndemna electoratul în turul doi. "Doresc să vă spun că rezultatele pe care le-am obţinut sunt numai la nivelul exit poll-urilor şi aşteptăm cu toţii cu multă înfrigurare rezultatele după numărarea voturilor. Doresc să spun că voturile pe care le-am primit înseamnă o anumită obligaţie. Va trebui, după o consultare pe care o voi face la nivelul structurilor de conducere, să luăm o hotărâre cum să votăm în turul doi şi cum să îndemnăm simpatizanţii mei să voteze în turul doi. Proiectul nu-l voi abandona. Voi lupta până la capat pentru că România are nevoie de un astfel de proiect pentru că ţara să se aşeze pe drumul firesc", a declarat Tăriceanu.

Potrivit datelor CSCI, Victor Ponta va obţine 40% din voturi, urmat de Klaus Iohannis cu 31%.

Călin Popescu Tăriceanu este pe locul trei, cu 6%, urmat de Monica Macovei şi Elena Udrea, fiecare cu câte 5%.

Dan Diaconescu şi Kelemen Hunor împart locurile 6 şi 7, fiecare cu 4% din voturi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2014
Corina
HAI LA VOT !
Vreau sa incep prin a-l felicita pe domnul Tariceanu pentru rezultatul obtinut in primul tur al alegerilor prezidentiale. „România, a şaptea putere a Uniunii Europene” este singurul proiect politic de ţară deopotrivă ambiţios şi realist. Domnule Tăriceanu, deşi nu este ceea ce ne-am dorit, eu cred că opţiunea de a-l susine de candidatul Victor Ponta este cea mai bună. Este parteneriatul de care avem nevoie. Tandemul Ponta presedinte si Tariceanu premier este garantia ca regimul Basescu nu va continua. Avem nevoie de o coducere responsabila, iat Calin Popescu Tariceanu este singurul candidat cu competenta si experienta necesara pentru a ocupa functia de Prim Ministru al Romaniei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ