CARMEN IOHANNIS a făcut lumină în legătură cu pozele de pe internet. Nu e niciun dubiu

| 05 ian, 12:58

Mai multe fotografii publicate în ultimele zile pe reţeaua de socializare Facebook şi atribuite soţiei preşedintelui României au stârnit o serie de controverse şi discuţii aprinse în spaţiul virtual.

Una dintre paginile create pe numele lui Carmen Iohannis a strâns deja peste 24.000 de like-uri, iar un alt cont are peste 62.000 de aprecieri.

În realitate, Carmen Iohannis nu are pagină de Facebook! Nici pagina citată în presă, nici celelalte pagini cu numele primei doamne nu aparţin acesteia. Totuşi, în viitorul apropiat, Carmen Iohannis vrea să îşi deschidă un cont pe Facebook.

Citeşte şi: Ion Cristoiu despre misterul paginii de Facebook a lui Carmen Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 14:31
Victoras
Cineva ne ia de prosti. De cel putin o luna si jumatate tot apar comentarii si poze pe contul doamnei (si nu s-a gandit sa se dezica de ele) si doar acum, cand fatarnicia si propaganda de nestavilit au deranjat lumea, aflam ca doamna nu are cont. Pai asta-i grav, iar organele ar trebui sa-i prinda pe teroristi. Daca maine apare pe contul de Facebook al primei doamne informatia ca sotul vrea sa declare razboi Albaniei si ca micul Kim al Coreei de nord e zoofil? Pe unde scoare Romania camasa?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ