CASA ALBĂ, reacţie după decapitarea a 21 de egipteni VIDEO

| 16 feb, 08:32

Casa Alba a condamnat duminică "uciderea demnă de dispreţ şi laşă" a 21 de egipteni în Libia de către militanţii grupării Statul Islamic şi a cerut o soluţie politică pentru conflictul din ţară.

"Această ucidere a unor oameni nevinovaţi este doar cea mai recentă dintre numeroasele acte violente comise de terorişti afiliaţi IS împotriva locuitorilor regiunii, inclusiv uciderea a zeci de soldaţi egipteni în Sinai, care nu face altceva decât să determine comunitatea internaţională să se unească împotriva grupării", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest.

"Acest act atroce subliniaza inca o data nevoia urgenta a unei solutii politice a conflictului din Libia" a adăugat oficialul.

Gruparea Statul Islamic a difuzat duminică o înregistrare video care prezintă decapitarea a 21 de bărbaţi dspre care spune că sunt egipteni de confesiune creştină.

Informaţia a fost confirmată de către un purtător de cuvânt al Bisericii Copte din Egipt.

Citeşte şi: Probleme mari în familia Obama. Prima Doamnă a Americii vrea să divorțeze


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ