Cât a plătit IKEA românilor care și-au dus mobila la reciclat

| 30 ian, 2014

Peste 66.000 de lei. Aceasta este suma plătită de IKEA România celor 900 de români care au luat parte la primul proiect de refolosire și reciclare a mobilierului lansat de magazinul din Băneasa în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit datelor companiei, între 20 decembrie 2013 și 26 ianuarie 2014, perioada în care a fost desfășurat proiectul, magazinul a primit peste 3.300 piese de mobilier vechi de la 900 de persoane, care au primit în schimbul fiecărei piese un voucher de 20 lei. Peste 60% dintre piesele primite au fost scaune, potrivit Capital.ro.

Aproximativ 130 de piese de mobilier au fost preluate de organizațiile caritabile partenere. De asemenea, componentele de plastic și metal au fost reciclate, iar componentele nereciclabile au fost incinerate pentru a genera energie într-un mediu controlat. Proiectul, anunțat de reprezentanții IKEA încă din toamna anului trecut.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ