Cât costă chiria lunară în cel mai tare SEIF din Elveţia

| 04 apr, 2014

E cel mai bine păstrat secret din toată Elveţia. Un buncăr în apropiere de Gstaad, Mount 10, adăposteşte informaţii strategice ale unor grupuri, guverne şi a câtorva particulari norocoşi.

Elveţia, a cărei materie primă sunt secretele, a creat un seif în slujba unor interese oculte ale companiilor şi ale Statului. Firma SIAG a răscumpărat şi modificat, contra sumei de 33 de milioane de euro, un buncăr construit în anul 1946 de armata elveţiană. Acesta era destinat protejării populaţiei în timpul Războiului Rece. Situat în apropiere de Gstaad, în inima Alpilor, el adăposteşte astăzi informaţii strategice (brevete, contracte, evidenţe contabile, reţete de compuşi chimici, agende cu adrese...) ale băncilor, grupurilor farmaceutice, guvernelor şi a câtorva particulari norocoşi ale căror nume sunt, evident, secrete.

Dacă ai de dat 10.000 de euro pe lună pentru un spaţiu de zece metri pătraţi şi ai secrete suficient de valoroase care să merite, poţi fi şi tu printre norocoşii deţinători ai unui spaţiu în acest super buncăr, pentru că, atunci când vine vorba despre bani, nu se fac discriminări. Cel puţin nu în Elveţia.

Citeşte mai mult pe GQ.ro.

Tag-uri: Elveţia, SIAG
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ