Cât de bogat este jandarmul care a lovit un protestatar! Şerban Răducu are un salariu pe masura

| 25 ian, 18:11

Jandarmul Şerban Răducu, care a fost filmat când lovea un protestatar sâmbătă seara, în Piaţa Universităţii, îşi va continua activitatea până când i se va demonstra vinovăţia, a declarat şeful Jandarmeriei Române: Va asigur ca Jandarmeria va analiza imaginile si va lua masuri in cazul jandarmului. Cel putin pana se demonstreaza vinovatia acestuia, el isi va continua activitatea”.

Bărbatul are o functie importanta in Jandarmerie, fiind şef de Stat Major al unei  unităţi din Bucureşti. Conform declaraţiei de avere, el încasează 43.000 de lei pe an, ceea ce înseamnă că salariul său lunar este de 3.583 de lei. La veniturile lui se mai adaugă 13.800 de lei, bani câştigaţi, împreună cu soţia, din închirierea unui apartament. Sotii Şerban au un băiat bolnav, pentru care primesc o pensie de handicap de 12.000 de lei pe an.

Jandarmul şi soţia sa deţin un teren agricol în comuna Padina, de 20.000 de metri pătraţi, un apartament în Bucureşti şi o maşină Audi. Şerban Răducu are şi o datorie la bancă, de 48.500 de euro, scadentă în 2043.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ