Cătălin Flutur (PNL): Nu este oportun un congres extraordinar al PNL

| 10 iun, 16:26

Copreşedintele filialei teritoriale Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL), Cătălin Flutur, apreciază ca inoportună organizarea unui congres extraordinar al PNL ca urmare a rezultatelor alegerilor locale.

Flutur, care a devenit, duminică, noul primar al municipiului Botoşani, a declarat, vineri, că 
partidul trebuie să se concentreze pe alegerile parlamentare din toamna acestui an, iar eventualele disensiuni interne să fie clarificate la congresul care ar urma să aibă loc în primăvara anului viitor, atunci când va fi desemnată o nouă conducere. 

'Nu este oportun acum, pentru că peste 120 de zile avem alegeri parlamentare, iar congresele astea dese, exact ca şi candidatura la Bucureşti, produc şi bulversări. Noi trebuie să strângem rândurile în astea 120 de zile, să ne mobilizăm pentru bătălia de la parlamentare şi după aia facem un congres în care vom alege o conducere unică', a afirmat Flutur. 

El este de părere că rezultatul general al alegerilor locale nu este foarte prost, în contextul în care PNL a pierdut, în baza Ordonanţei 55, un număr foarte mare de primari. 

'Dacă acei primari care au trecut la Ordonanţa 50 erau primarii noştri, scorul era exact invers acum. A fost o recrutare de primari care s-a făcut neconstituţional. Primarii aduc multe voturi la zestre unui partid', a apreciat Flutur.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ