Cătălin Ivan, după ce a fost înlocuit de la şefia PSD Sector 1: Sunt hotărât. Candidez!

| 30 ian, 16:22

Cătălin Ivan, europarlamentar PSD şi care, până vineri, s-a aflat în fruntea Organizaţiei PSD Sector 1, a fost demis de la șefia PSD Sector 1 în urma ședinței Comitetului Executiv Național de la Sinaia. Într-o intervenţie telefonică la postul de televiziune B1, Cătălin Ivan a declarat că acum este mai hotărât ca înainte de Comitet să candideze la șefia partidului.

"Nu s-au adus argumente. Sunt supărat, e evident că sunt supărat, pentru că am o responsabilitate față de cei cu care am lucrat. Dar sunt amuzant în același timp, pentru că a fost așa, nu știu, atât de copilăresc totul (..) Motivul pentru care eu sunt înlocuit de la șefia Sectorului 1 este pentru că acum un an jumătate am schimbat niște președinți de centre de vot, i-am schimbat pentru că nu performau, pe motivul acesta și-a adus aminte doamna Ecaterina Andronescu și a propus înlocuirea mea”, a declarat Cătălin Ivan.

Ivan a mai spus că a fost demis din cauza criticilor aduse conducerii partidului, reiterându-și intenția de a candida la șefia PSD. "Cu domnul Ponta și domnul Dragnea ne vedem la Congres. Am acum și mai mult timp liber să umblu prin țară și să vorbesc cu colegii să le spun ce nu merge bine în PSD și cum ar trebui să fie (..) Am anuntat  ca voi candida la șefia PSD, de două luni de zile, e de notorietate. M-am răzgândit în sensul că sunt și mai hotărât decât eram înainte”, a mai spus Cătălin Ivan, informează B1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ