Ponta: Să găsim soluția corectă, nu demagagică, prin care cetățenii din afara granițelor să poată vota

| 30 ian, 16:36

Premierul Victor Ponta le-a transmis, vineri, membrilor grupurilor parlamentare ale PSD că trebuie găsită soluția "corectă, nu demagogică" pentru ca toți românii din afara granițelor să poată vota, acesta spunând, referindu-se la criticile cu privire la organizarea alegerilor prezidențiale, că "a doua zi toți suntem mai deștepți".

'Vom discuta în continuare câteva dintre modificările importante ale acestei sesiuni care țin de legile electorale, modul de alegere a Parlamentului, a structurilor locale. (...) Să găsim soluția corectă, nu demagagică, ci soluția corectă și practică prin care toți cetățenii în afara granițelor țării să poată vota pentru că noi am greșit foarte tare cu organizarea alegerilor prezidențiale, dar cei care ne-au criticat nu ne-au zis niciun cuvânt înainte, ne-au criticat a doua zi. A doua zi toți suntem mai deștepți decât ziua dinainte. Soluția corectă este să spui cum facem în viitor', a spus Ponta, în deschiderea ședinței cu grupurile parlamentare ale PSD care are loc la Sinaia.

De asemenea, premierul le-a cerut parlamentarilor sprijinul, astfel încât 'ceea ce arată bine în cifre și în statisttici să se simtă și în viața oamenilor'.

Totodată, liderul PSD le-a mulțumit eurodeputaților prezenți în sală pentru activitatea acestora, cerându-le parlamentarilor români să colaboreze mai mult cu aceștia. 'Vreau să vă rog pe parlamentari și pe miniștri să îi folosiți mai mult, că noi încă nu avem obișnuința să lucrăm cu europarlamentarii noștri și dacă am ști și dacă i-am folosi mai mult, am avea mai puține probleme de rezolvat în actul de guvernare și în actul parlamentar', a mai spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ