Cătălin Predoiu vrea la Palatul Victoria: În februarie putem prezenta public programul de guvernare

| 22 dec, 2014

Cătălin Predoiu anticipează, într-un interviu pentru România Liberă, că noul PNL, al cărui premier desemnat este, se pregăteşte să dărâme guvernul Ponta, precizând că acest lucru ar putea avea loc peste 12 săptămâni.

Cătălin Predoiu a declarat că în acest moment se lucrează la un program de guvernare, ca prim pas al planului de a ajunge la putere.

”În 16 noiembrie cetățenii români au dat un vot pentru Johannis, pentru o altă politică și, implicit, pentru un alt guvern. Dacă ne ascundem de acest adevăr, vom dezamăgi și vom pierde suportul cetățenilor. De aceea, am continuat lucrările în grupul de lucru pentru redactarea programului de guvernare. E primul pas concret. (..) Vom fi gata cu un prim draft la sfârșitul lunii ianuarie. În februarie putem prezenta public acest program”, a precizat prim- vicepreședintele PNL.

El este de părere că planul lor va deveni realitate în trei luni, timp în care trebuie să obţină majoritatea parlamentară şi să realizeze fuziunea de facto a noului PNL.

„Dacă au fost români care au stat în frig 12 ore ca să voteze pentru Johannis și îndepărtarea lui Ponta, atunci am putea și noi să stăm «în priză» 12 săptămâni în birouri încălzite ca să pregătim în paralel programul de guvernare, majoritatea parlamentară și omogenizarea partidului“, a mai precizat Cătălin Predoiu.

Predoiu a spus că există doar două căi prin care se poate ajunge la putere: "o moțiune de cenzură, urmată de o nouă majoritate sau de alegeri anticipate”.

Citeşte şi: Cătălin Predoiu îi dă trei luni lui Iohannis să schimbe Guvernul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ