Întâlnire Iohannis - Ponta aranjată pe Facebook

| 22 dec, 2014

Klaus Iohannis a anunţat pe Facebook că l-a invitat pe premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni pentru o discuţie privind direcţia guvernării. Ponta a replicat că vede în acest dialog o normalizare a relaţiei preşedinte-premier.

Klaus Iohannis pe Facebook: "L-am invitat mâine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12:00".

Victor Ponta a salutat invitaţia preşedintelui şi a anunţat, tot pe Facebook, că va merge la întâlnire.

"Mâine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituțională cu Președintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârșit să demonstrăm românilor ce important și benefic este ca Președintele și Premierul să colaboreze pentru binele public. Toți cetățenii care ne-au numit în funcțiile noastre vor avea de câștigat", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Duminică la prânz a avut loc ceremonia de predare a mandatului prezidenţial de la Traian Băsescu la Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, precedată de şedinţa solemnă a Parlamentului, în timpul căreia klaus Iohannis a depus jurământul.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a preluat mandatul de șef al statului. Traian Băsescu a părăsit Palatul Cotroceni

Tot duminică, înainte de depunerea jurământului de către Klaus Iohannis, Parlamentul a dat votul final pe proiectul legii de aprobare a bugetului de stat pe 2015 şi al legii asigurărilor sociale de stat pe 2015. Deşi ambele au trecut cu o majoritate confortabilă, opoziţia (PNL) a anunţat că le va ataca la Curtea Constituţională.

Citeşte şi: Parlamentul a aprobat bugetul de stat pe 2015. Opoziţia îl contestă la Curtea Constituţională

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 dec, 2014
Alex Dupont
Conducem tara prin Facebook?
Eu nu am un cont pe Facebook. Intotdeauna am considerat, bazat pe cele traite si vazute in jurul meu, ca Facebook este o pierdere de timp cand ai un loc de munca unde te plictisesti, un refugiu pentru bolnavii psihic, care au diverse temeri de a se socializa, un loc virtuali unde poti fi oricine vrei, intr-o lume virtuala, iti poti crea o alta personalittate, un loc unde pornografia este la inalta clasa, la fel si analfabetismul, un loc unde nimeni nu scrie corect ci prescurtat din lipsa de timp (zic ei), din lipsa de creier (zic eu)...Cred ca ati prins idea: Fcaebook este un site virtual pentru lume virtuala, loc pe care eu personal il consider "pentru anencefali". Un presedinte de tara, AL NOSTRU, jOHANNIS, si-a numit purtatoare de cuvinte pe Facebook, si-a numit urmasa la conducerea PNL, Alina Gorghiu, pe Facebook, si-a dat intalnire OFICIALA cu premierul tarii pe Facebook....Johannis Klaus "conduce" Romania PRIN FACEBOOK? Atunci de ce se mai deranjeaza cu Cotrocenii? Romania, un spatiu virtual, pe un site virtual, condusa de un presedinte virtual. In ce lume traiti, romani????Stiu, NU ma voie sa ma leg de IDOLUL vostru, Sfantul Johannis...Totusi, indraznesc a va intreba: foamea voastra este tot virtuala? Lipsa de bani este tot virtuala? Aveti toti Internet? Si va mai plangeti ca sunteti saraci...Facebook, un loc pentru singurateci, bolnav psihici, sociopati, pedofili...In orice tara civilizata copii sunt invatati in acest mileniu al 3-lea, de pericolul numit Facebook. Numai in Romania politica si Presedintele, cel mai iubit dintre pamanteni, coexista NUMAI PE SI PRIN Facebook!!!!Halal natiune! Craciun fericit, ca nu exist pe Facebook, am un cont fals, ca toata lumea...
22 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ